I made this widget at MyFlashFetish.com.

salam...

akOo rindu sayang kamOo.....

Search This Blog

Friday, September 10, 2010

kamoo vs dia.....

sukar untuk ku lupakaan si dia tp kamoo terlalu baik...cian kat kamoo,salah owang,tp owang sayang kamu jugak....ikutkan hati owang nie xnak dh lukakan hati kamoo,tp owang rase xmampu...knape lah owang kena de prasaan cmnie...even dia wat owng macam2,owang still syang kat die...to owang sayang kamoo jugak...kamu terlalu BAIK...!!!!!!!!! n owang tahu kamoo sayang kat owang...time kasih kamoo...tgk video nie membuatkan owang terfikir bnyk sngt tntg kamoo...baru owang tahu,owang sayang kamoo,owang xnak lukakan hati kamoo lg n yg pling pntg owng nk lupakan dia....time kasih kamoo krna memberi kesempatan kat owang untuk kenal diri owang sendiri,diri kamoo n juga percintaan kita...time kasih krn sudi hadir di kala owang btol2 tgh sedih...owang tahu kamoo sngt memahami owng...KAMOO..!!!!!!! OWANG SAYANG KAMOO.....!!!!!!! :)

...HARI RAYA PERTAMA 2010...

ERHMMM...KALI NIE HARI RAYA TANPA ABAH,SEDIHNYE RASA XDAPAT DH NK CIUM TANGAN ABAH,PELUK DIE,MINTAK AMPUN N MAAF KAT ABAH LG...TP SEMUA NIE TAKDIR..ALHAMDULILLAH,AKU DPT TRIMA DENGAN REDHA...MOGE2 ABAH DITEMPATKAN DISYURGA,DOA AKU XKAN PERNAH PUTUS UNTUK ABAH,INSYAALLAH...:)

Wednesday, September 1, 2010

erhm......

salam....genap 2 minggu abah pergi..cepat mase berlalu,tapi tidak pernah aku lupakan abah....ye,bila rindu,sedekahkan al-fatihah kat abah...itu yg aku lakukan....harap abah tenang di sana dan berada di kalangan orng2 yg mulia,insyaallah....aku akn sentiasa doakan tuk abah...lg bape hari je lg nak raye....mmg kali nie aidilfitri bg ku sangat x bermakna tanpa abah...xdapat dh nk peluk,cium tgan abah lg...rindunye saat2 nie...xdapat dh semua nie..pada semua yg de abah ngn mak lg,hargailah sementara masih ade...rindu kat abah sangat2x..!!!!!!!!!!!! :((((

Thursday, August 19, 2010

kenangan...




















memori bersama abah xkan gee lupakan......luv abah selamanya.....

aku redha dengan ketentuanNya.....

18.08.2010,4.30 a.m akn ku kenang sampai bila2 dimana abah yg aku syng2 sangt2 pergi meninggalkan kami semua...sukar untuk memerima hakikat ini tp aku redha dengn ketentuanNya..ye,Allah lebih sayangkan abah...erhmm,abah pergi terlalu cepat...sedih rasenye coz aku ni terlalu manje dengan abah..pe yg aku nak,kira semua abah akan turutkan...betapa syang abah kat anak2 die...ye,kasih sayang abah tiada gantinya,abah sumber inspirasi aku...terima kasih abah di atas pengororbanan, kasih sayang yg abah berikan...xternilai rasenye,akan aku kenang sampai bile2....moge2 abah ditempatkan dikalangan orng2 yg beriman,insyaallah...dan aku sebagai anak akan terus mendoakan kesejahteraan abah disana...ketahuilah abah,gee sangat sayangkan abah dan akan terus merindui abah..memori2 bersama2 abah xkan aku lupakan....abah,gee redha segala-segalanya yg telah ditetapkan oleh-Nya.....amin

Saturday, July 31, 2010

kebenaran yg menyakitkan.............

huh,sangat menyakitkan pabila mengetahu kebenaran ini semalam....abah de kanser hati thap4 dh..mak aik,sukar tuk aku percaya...bnyk dh mengalir air mata nie..abah,tabahkan hati,jgn cepat putus asa..selagi leh iktiar kite iktiar...moge2 abah de harapan tuk terus hidup ngn lebih lame lg....xtaw nk tulis pe lg,yg aku tahu aku mmg sedih sngt2 dengn berita nie,mak ape tah lg,cian kat mak....abah,gee sayang abah...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tuesday, July 20, 2010

sakit hati...........

ye,,,mmg xmahu memikirkan tntg die lg tp ble tgk je gmbr die rase mcm2 lah....nape lah aku de feel cmnie....mmg cemburu tgk die ngn awek die2,sakit hatiiiiii.......................1st luv mmg cmnie kot,ssh nk dilupakan even die wat kite sakit hati,tinggalkan kite tp kite still xleh lupakan die....why.....??????? bile jd cmnie,owang rindu kamoo...salah owang memikirkan die lg...kamoo lelaki yg terbaek owang pernah jumpe,mekacih paham hati owang...tentang die,aku hnye inginkan die dpt balasan pe yg aku pernah dpt.........kamoo,owang rindu kamoo tp owang sayangkan die lg.............

Monday, July 19, 2010

rindu kamoo........

owang terlalu rindu kamoo sangat2..!!!! kamoo still anta mesej n tepon owang,mekacih..walaupun kite dah xde pape,kamoo still cam dulu2 jugak,care sngt kat owang...ni yg wat owang lg sayang kat kamoo...tp ape kn daya,hubungan kita nie kite yg same2 nak,bak kate kamoo,ade jodoh antara kita xkemana...owang pegang kata2 kamoo 2..owang sayang kamoo dan owang taw jugak kamoo sayang owang,cuma kita ingin kejar ape yg lebih penting dari CINTA!!!!!!!!!!!!!!!!! kamoo,insyaallah owang akn sentiasa ingat n sayang kamoo..ye,hubungan kite mmg dh berakhir skrng nie,tp cinta dan kasih sayang kita ttp kuat,owang taw2...doakn owng berjaya dlm stdy nie,owng pon akan dokan kamoo.......insyaallah............sayang kamooooooo......:)

Friday, July 9, 2010

selamat menjadi 2nd year...!!!!!!!!

huhu....cepat mase berlalu,aku akn jd 2nd year dah.....sem baru,semangat pon baru lah...plz rajinlah wahai siti nurulhazirah oit,jgn maen2 dh...ingat pesan mak ngn abah...insyaallah,aku akn wat yg terbaek,itu jnji aku......yeah,lg 1,tntg cinta....?????forget it,jgn dikenang....egokan sikit diri nie,baru die rase ape yg aku rase...sedih mmg sedih,sayang mmg sayang,kasih mmg kasih tp hati ni perlu diubati,bergembira.....so,lupakan die,yg penting sekarang STUDY!!!!!!!!!!!!! get 3.5 n above.......yes,i can do it,yg penting jgn putus asa......:::::::::)))))))))))))

Saturday, June 12, 2010

ape lah aku skrg nie....

lame dah x bukak blog aku nie....rindu la plak nk meluahkn perasaan...hahaha....result sem2 dah kuar..mak aik,teruk nye aku nye result,ape nk jadi la aku nie...2 laa aysik main je bnyk...xpe2,2nd year nanti aku akn wt yg terbaek,xkan maen2 dah...3.5 ke atas akan aku capai,tggu lah aku akn bangkit untuk mak ngn abah,jgn riso,gee akn wat bersungguh2 sem depan, insyaallah,doakan kejayaan gee....

Thursday, February 25, 2010

slamat menjadi untie...hehe :)

hahhaaa....semalam 24/2/2010 1org ahli baru dlm fmily ku telah selaamat dilahirkn...baby girl...huhu...thaniah kakak ku dh bersalin dgn slamatnye..alhamdulillah..name pon xtetap lg nie,tah pe la name die...sonok sngt rasenye...huhu...nk blik umah!!!!!! xdapat lg tgk die,bnyk sngt keje mggu nie...tp ttp nk blik gak...!!!!!!! ::)

esOk salam maulidur rasul...bnyk2 kan selawat ke atas junjungan besar Nabi Muhammad SAW...ni mase tuk tingkat kan ibadahm..huhu,alhamdulillah...

boo-what kamOO yg sy syg sngt2....mggu nie sy terlalau sibuk,xdapat layan kamoo sngt2...sori yg teramat sngt...sy syg kamoo...::)

Wednesday, February 17, 2010

~cuti tahun baru cina~

salam..long time rasenye xbukak blog akOo nie...rndu lak nk bercerita..hahaha...
btw,camat thn baru cina..huhu...xlame lg akOo bkal jadi mak cik da...akk akOo nk bersalin da..x sabar rasenye...nti untie jiji blanje slaloo,haha..panggilan untie jiji da....:))

erm..pe lg erk...blik upm nie stdy btol2 erk...lupakn test 1 yg hmpir hancus blako...teruskan usaha untuk test2 n final..dekat da pon..so,GOD LUCK 2 me , ma pwenz erk..harap2 dapat wat yg terbaek tok ma family...mak ngn abah jgn bimbang erk....insyaallah akOo akn wat yg terbaek tuk mak ngn abah..doa mak ngn abah sentiasa mengiringi jie...hehehehehe..:))

Friday, January 1, 2010

hepi new year.. :)

2010...????? welcOme 2 my life...hehe....camat tinggal 2009 yg bnyk memberi 1001 kenangan yg xdpt aku lupakan...kwn matrik,skolah n kwn2 baru upm sumenye sungguh istimewa di hatiku...but i miss aina kat us skrg nie,ble la dpt jumpe ko kn...
xpe la,tggu jelaa hari nye,huhu...
azam..???? nk blajar rajin2 la tuk mak ngn abahku yng tercinta...want get 4flat this sem,insyaallah aku bleh wat tg terbaik this sem...
and CINTA,,??? harap sangt kiorang nie berkekalan sampai ble2 walaupon skrng nie msing2 sbuk..wat kamu yang tercinta,hargailah perhubungan kite erk,owang sayang kamu sangt n owang tahu kamu juga begitu...alwiz miss n luv u... :)))