I made this widget at MyFlashFetish.com.

salam...

akOo rindu sayang kamOo.....

Search This Blog

Monday, July 19, 2010

rindu kamoo........

owang terlalu rindu kamoo sangat2..!!!! kamoo still anta mesej n tepon owang,mekacih..walaupun kite dah xde pape,kamoo still cam dulu2 jugak,care sngt kat owang...ni yg wat owang lg sayang kat kamoo...tp ape kn daya,hubungan kita nie kite yg same2 nak,bak kate kamoo,ade jodoh antara kita xkemana...owang pegang kata2 kamoo 2..owang sayang kamoo dan owang taw jugak kamoo sayang owang,cuma kita ingin kejar ape yg lebih penting dari CINTA!!!!!!!!!!!!!!!!! kamoo,insyaallah owang akn sentiasa ingat n sayang kamoo..ye,hubungan kite mmg dh berakhir skrng nie,tp cinta dan kasih sayang kita ttp kuat,owang taw2...doakn owng berjaya dlm stdy nie,owng pon akan dokan kamoo.......insyaallah............sayang kamooooooo......:)

2 comments:

  1. ololo... tomeynya!! kan baguihh kot ex aku pun cenggini... hahahaha!!

    ReplyDelete
  2. tomei la sangat...hahaha.....xpe,setiap yg berlaku de hikmahnye...aku ttp mengharapkan yg die ni suami aku nti..hahaha.,..:)

    ReplyDelete