I made this widget at MyFlashFetish.com.

salam...

akOo rindu sayang kamOo.....

Search This Blog

Friday, September 10, 2010

kamoo vs dia.....

sukar untuk ku lupakaan si dia tp kamoo terlalu baik...cian kat kamoo,salah owang,tp owang sayang kamu jugak....ikutkan hati owang nie xnak dh lukakan hati kamoo,tp owang rase xmampu...knape lah owang kena de prasaan cmnie...even dia wat owng macam2,owang still syang kat die...to owang sayang kamoo jugak...kamu terlalu BAIK...!!!!!!!!! n owang tahu kamoo sayang kat owang...time kasih kamoo...tgk video nie membuatkan owang terfikir bnyk sngt tntg kamoo...baru owang tahu,owang sayang kamoo,owang xnak lukakan hati kamoo lg n yg pling pntg owng nk lupakan dia....time kasih kamoo krna memberi kesempatan kat owang untuk kenal diri owang sendiri,diri kamoo n juga percintaan kita...time kasih krn sudi hadir di kala owang btol2 tgh sedih...owang tahu kamoo sngt memahami owng...KAMOO..!!!!!!! OWANG SAYANG KAMOO.....!!!!!!! :)
video

...HARI RAYA PERTAMA 2010...

ERHMMM...KALI NIE HARI RAYA TANPA ABAH,SEDIHNYE RASA XDAPAT DH NK CIUM TANGAN ABAH,PELUK DIE,MINTAK AMPUN N MAAF KAT ABAH LG...TP SEMUA NIE TAKDIR..ALHAMDULILLAH,AKU DPT TRIMA DENGAN REDHA...MOGE2 ABAH DITEMPATKAN DISYURGA,DOA AKU XKAN PERNAH PUTUS UNTUK ABAH,INSYAALLAH...:)

Wednesday, September 1, 2010

erhm......

salam....genap 2 minggu abah pergi..cepat mase berlalu,tapi tidak pernah aku lupakan abah....ye,bila rindu,sedekahkan al-fatihah kat abah...itu yg aku lakukan....harap abah tenang di sana dan berada di kalangan orng2 yg mulia,insyaallah....aku akn sentiasa doakan tuk abah...lg bape hari je lg nak raye....mmg kali nie aidilfitri bg ku sangat x bermakna tanpa abah...xdapat dh nk peluk,cium tgan abah lg...rindunye saat2 nie...xdapat dh semua nie..pada semua yg de abah ngn mak lg,hargailah sementara masih ade...rindu kat abah sangat2x..!!!!!!!!!!!! :((((