I made this widget at MyFlashFetish.com.

salam...

akOo rindu sayang kamOo.....

Search This Blog

Saturday, July 31, 2010

kebenaran yg menyakitkan.............

huh,sangat menyakitkan pabila mengetahu kebenaran ini semalam....abah de kanser hati thap4 dh..mak aik,sukar tuk aku percaya...bnyk dh mengalir air mata nie..abah,tabahkan hati,jgn cepat putus asa..selagi leh iktiar kite iktiar...moge2 abah de harapan tuk terus hidup ngn lebih lame lg....xtaw nk tulis pe lg,yg aku tahu aku mmg sedih sngt2 dengn berita nie,mak ape tah lg,cian kat mak....abah,gee sayang abah...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tuesday, July 20, 2010

sakit hati...........

ye,,,mmg xmahu memikirkan tntg die lg tp ble tgk je gmbr die rase mcm2 lah....nape lah aku de feel cmnie....mmg cemburu tgk die ngn awek die2,sakit hatiiiiii.......................1st luv mmg cmnie kot,ssh nk dilupakan even die wat kite sakit hati,tinggalkan kite tp kite still xleh lupakan die....why.....??????? bile jd cmnie,owang rindu kamoo...salah owang memikirkan die lg...kamoo lelaki yg terbaek owang pernah jumpe,mekacih paham hati owang...tentang die,aku hnye inginkan die dpt balasan pe yg aku pernah dpt.........kamoo,owang rindu kamoo tp owang sayangkan die lg.............

Monday, July 19, 2010

rindu kamoo........

owang terlalu rindu kamoo sangat2..!!!! kamoo still anta mesej n tepon owang,mekacih..walaupun kite dah xde pape,kamoo still cam dulu2 jugak,care sngt kat owang...ni yg wat owang lg sayang kat kamoo...tp ape kn daya,hubungan kita nie kite yg same2 nak,bak kate kamoo,ade jodoh antara kita xkemana...owang pegang kata2 kamoo 2..owang sayang kamoo dan owang taw jugak kamoo sayang owang,cuma kita ingin kejar ape yg lebih penting dari CINTA!!!!!!!!!!!!!!!!! kamoo,insyaallah owang akn sentiasa ingat n sayang kamoo..ye,hubungan kite mmg dh berakhir skrng nie,tp cinta dan kasih sayang kita ttp kuat,owang taw2...doakn owng berjaya dlm stdy nie,owng pon akan dokan kamoo.......insyaallah............sayang kamooooooo......:)

Friday, July 9, 2010

selamat menjadi 2nd year...!!!!!!!!

huhu....cepat mase berlalu,aku akn jd 2nd year dah.....sem baru,semangat pon baru lah...plz rajinlah wahai siti nurulhazirah oit,jgn maen2 dh...ingat pesan mak ngn abah...insyaallah,aku akn wat yg terbaek,itu jnji aku......yeah,lg 1,tntg cinta....?????forget it,jgn dikenang....egokan sikit diri nie,baru die rase ape yg aku rase...sedih mmg sedih,sayang mmg sayang,kasih mmg kasih tp hati ni perlu diubati,bergembira.....so,lupakan die,yg penting sekarang STUDY!!!!!!!!!!!!! get 3.5 n above.......yes,i can do it,yg penting jgn putus asa......:::::::::)))))))))))))