I made this widget at MyFlashFetish.com.

salam...

akOo rindu sayang kamOo.....

Search This Blog

Monday, September 12, 2011

~SELAMAT DATANG SEMESTER 5~

assalamualaikum sahabat semua....!!!!!!! eh eh cepatnyerrrr masa berlalu,semester5 dah aku sekarang nie,maknenyewwwww dah senior la kan...hahahaha,sangat cepat masa berlalu..rasenyerrr baru je semalam menjejakkan kaki kat upm nie....azam sem nie,semestinyerrr nak baiki pointer..insyaallah,aku akan buat yg terbaek....subjek sem nie mmg agak payah la kan, mekanik klasik,instrumentasi,digit,n matematik dlm pengkomputeran.huh,susah2..hahahaha,nama pon student fizik kan,.so kena hadapi lah semua nie...ye,aku akan hadapinye dengan baik,insyaallah...Moge2 Allah permudahkan segalanya di semester ni dan akan datang....
ok,habis bab belajar,masuk bab rumate lak....x sangka la plak kali nie rumate ngan NURAINE MARIANA...hahaha,cam lawak je kan dapat sebilik ngan die,cmner la nk idup ngn ain nie,,,bnyak la lagho nyerrrr dari study pasnie,,hahahaha,jgn marah ye ain...!!!!!!!!ni lah ain nyerrrr...moge2 kite dapat berstudy dengan baik sem nie ek......hehe

buat semua member aku,selamat kembali ke universiti masing2 n selamat belajar juga...ok bye bye..see ya next time :)