I made this widget at MyFlashFetish.com.

salam...

akOo rindu sayang kamOo.....

Search This Blog

Wednesday, August 1, 2012

Diari Ramadan Aku..


Alhamdulillah,hari ni sudah 13 hari kita umat Islam berpuasa,cepat je masa berlalu kan? So,dalam 13 hari ni,ape yang menjadi menu utama berbuka pose ek?dah tercapai ke belom makanan yang diinginkan2…huhhuuhuuh….
Aku ni macam biase jela,xla terlampau teringin sngt makanan kat bazaar tuhh,xtaw la nape,sejak dulu lagi mmg cam gini aku ni..kalo bab kuih tuhh,mmg xterlayan la kan,semua kat rumah aku ni jenis  xlayan sngt kuih ni…kalo nk beli kuih pon,sket je kot2 teringin,beli la sket..tp kalo bab makanan lain cam laksa,roti john,kebab,,hah,yang ni mmg kami 1 family layan,mana laa badan semua xmontel2 kan??? Huhu..
So,puase kali ni xterasa sngt penat ke sebab tgh LI,aku dapat LI kat TM Tapah..cepat je masa berlalu rasenye kalo kita bekerja ni.Alhamdulillah,tempat LI aku ni best,bnyk je yang membantu..kat sini gak ade 2 member praktikal,yang sorang tuhh dari GMI,nama die Kak Leen,yang sorang lagi tuhh dari IKBN Seri Iskandar,nama dia lak ina..ak ni diletakkan dalam bahagian teknikal,dalam bilil MDF..ape tuhh MDF ek?MDF tuhh Main Distribution Frame..hah..!!! macam2 la bende yang aku xtaw kat sini dan sememangnye disini sesuai hanya untuk laki je berkerja..bukan ape,bnyk terlibat ngn wayar,panjat2 lah..tp aku buat je,best ape buat kerja2 ni..hehe..
Ok lah,smpai disini entry ak kali ni…kat tempat kerja ni,hehe,,saje je sebab tgh bosan…so,buat ingatan semua dan juga diri ni,don’t waste your Ramadan ok..!!! love love love J

No comments:

Post a Comment